19.2.2007

Noisetit


Possunselykset kermaisessa olut-rosepippuri-omenakastikkeessa
(3 annosta)

540 g possun sisäfilettä
suolaa
mustapippuria
1 omena
2 dl olutta
½ kanaliemikuutio
2 dl kermaa
rosepippuria

Leikkaa sisäfile 1,5 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Painele niitä hieman kädellä. Paista kevyesti öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori omena, viipaloi se ja lisää pannulle. Freesaa hetki. Heitä mukaan olut ja kanaliemikuutio ja anna muhia hetki. Lisää kerma ja rosepippuri. Anna poreilla tai kiehua hiljalleen 15 minuuttia tai sen aikaa, kun possut ovat kypsät. Tarkista vielä maku ja lisää suolaa, jos on tarvis. Ja voin käyttö on sallittua.

Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa. Minä tosin vetelin näitä porkkanapihvien ja keitetyn kukkakaalin siivellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti