22.8.2007

Valmistusaika 16 minuuttia

Tämä on herkullinen ja pienitöinen makupala. Ei ehkä kaikkein kevyintä, mutta ei anneta sen häiritä.


Etana-pesto-pekonipasta

(2 annosta)

tagliatelle-pastaa

2 rkl oivariinia
1-2 valkosipulinkynttä
2½ rkl pestoa
1 rkl valkoviiniä
10 etanaa
3 viipaletta pekonia
parmesaania



Keitä tagliatelle väljässä vedessä al dente. Sulata pienessä kasarissa oivariini ja murskaa sekaan valkosipuli. Lisää pesto, sekoita ja lorauta mukaan hieman valkoviiniä. Lisää etanat ja anna lämmetä 3 minuuttia. Älä anna kiehua liikaa. Leikkaa pekoniviipaleet puoliksi ja paista rasvattomalla pannulla rapeiksi. Kokoa annos: lado pasta lautaselle, kaada mukaan kastike, 5 etanaa ja 3 pekoniviipaletta. Vuole päälle parmesaanilastuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti