26.2.2013

Die heart IV

Syö paljon tyydytettyjä rasvoja ja natriumia, nauti myös lisättyä sokeria limsoissa, karkeissa ja makeissa leivonnaisissa. Lisätty sokeri on kuitenkin se, mitä elimistösi luontaisesti kaipaa. Liikunta on turhaa, varsinkin juoksu, eikä kevyestä kävelystä ainakaan ole mitään hyötyä. Verenpaineella ei ole lopputuloksen kannalta mitään merkitystä, paras tulos saavutetaan kuitenkin syömällä päivittäin vähintään teelusikallinen suolaa. Joka tapauksessa suurin osa meistä kuolee joskus. Muista suosia punaista lihaa, kalaa on ihan turha edes harkita. Alkoholi, huumeet ja tupakka rauhoittaa, ei kannata myöskään unohtaa erivärisiä tabuja tai erilaisia nuoltavia merkkejä. Töitä kannattaa tehdä vähintään 70 tuntia viikossa, sillä sairaudeksikin määriteltävää työstressiä tai työuupumusta ei tosi maailmassa ole olemassa. 

Jos et kuitenkaan näillä neuvoilla ole vielä onnistunut hankkimaan edes ensimmäistä sydänkohtausta, kehottaisin sinua maistamaan Hellapoliisin snickers-piirasta. Kyseessä on äkkimakea, rasvainen, sokerinen, kermainen, suolainen ja kaikin puolin muutenkin totaalisen epäterveellinen leipomus, jota ei edellämainittujen adjektiivien perusteella voi ohittaa. Ohje kopsattu suoraan keskusrikospoliisinuorempikonstaapelikatilta kirjasta Herkkuleivonnaiset.

On tää muuten ihan järjettömän hyvää, muttei hirveen isoa lärpäkkää kannata lautaselle napsia. Ohje lupaa tästä tulevan 8-10 palaa, itse sanoisin riittoisuudeksi n. 12-14 annosta.


Snickers-piiras

260 g LU Bastogne Kandisokerikeksejä
100 g margariinia sulatettuna
1 dl suolapähkinöitä karkeaksi hienonnettuna
2 dl ruokakermaa
15 kpl Vanilja-Fudgeja (irtokarkkihyllystä)
1 Snickers-patukka

Kuorrute:
200 g vaaleaa maitosuklaata
1 dl kermaa
1/2 dl suolapähkinöitä

Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Murenna keksit, sulata joukkoon margariini, sekoita joukkoon karkeaksi hienonnetut suolapähkinät.
Painele seos vuoan pohjalle.

Keitä kermasta ja Fudgeista sakea kinuski.
Lisää lopuksi joukkoon Snickers-suklaapatukka ja sekoita, kunnes se sulaa.
Kaada kinuski vuokaan keksinmurupohjan päälle.

Sekoita kasarissa miedolla lämmöllä vaalea maitosuklaa ja kerma, kunnes suklaa on sulanut joukkoon.
Sekoita joukkoon suolapähkinöitä.
Levitä kuorrute piiraan pinnalle ja nosta hetkeksi kylmään.

Irroita vuoka piiraan ympäriltä ja nosta piiras tarjoiluvadille.

Tämän piiraan voit valmistaa jääkaappiin jo muutamaa päivää aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti