22.12.2015

Katkarapu-lehtikaaliwrapit

Mennään hieman asioiden edelle: Joulusta jää helposti erilaisia ruokajäämiä. Perinteisestihän kinkusta valmistetaan hernesopppaa ja leivät syötetään oraville tai naapureille. Wrapit on aina hyvä idea joulun jälkeiseen mässäilyyn. Hyvää, helppoa ja sisään voi tunkea, mitä nyt mieleen tulee. Toimii myös nasevana ruokana yllätysvieraille tai ihan kutsuvieraillekin. Ja voi tehdä valmiiksi etukäteen.

Lehtikaali on siitä hyvä jouluinen vihreä, että se säilyy pitkään. Suosi siis sitä jouluna. Katkarapuja nyt harvemmin jää, mutta jos näin on päässyt käymään, niin miten olisi...




Katkarapu-lehtikaaliwrapit

tortilloja
lehtikaalia
kurkkua
kananmunaviipaleita
katkarapuja
ruohosipulituorejuustoa
chiliämerisuolaa

Poista lehtikaalista lehtiruodit ja ryöppää kaalit pikaisesti kiehuvassa vedessä. Pilko pienemmiksi. Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi. Voitele tortillalätyt tuorejuustolla, ripottele päälle lehtikaalit, katkaravut, kurkut, kananmunat, chiliä ja merisuolaa myllystä. Kääri tiiviiksi paketiksi ja anna jämähtää jääkaapissa. Leikkaa puoliksi esim. hieman vinottain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti